Rezultatul autopsiei: bebelușul a murit înecat. Preotul Alexandru Mazarache, suspect în dosarul de ucidere din culpă

Preotul Alexandru Mazarache a căpătat calitatea de suspect în dosarul de ucidere din culpă deschis de procurori după ce un bebeluș pe care l-a botezat duminică, 31 ianuarie, a intrat în stop cardio-respirator și a murit apoi la Spitalul Județean Suceava.

Autopsia bebelușului a fost făcută miercuri dimineață, la Serviciul de Medicină Legală Suceava. La procedură a asistat și un expert independent chemat de avocatul preotului. Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că în urma autopsiei a fost stabilită cauză a decesului afixia cu lichid în plămâni. Mai exact, din cauza lichidului pătruns în plămâni bebelușul s-a sufocat și a intrat în stop cardio-respirator.

La autopsie au fost recoltate probe pentru a se stabili care este natura lichidului ajuns în plămânii bebelușului, urmând ca apoi să fie prezentată oficial concluzia raportului medico-legal.

Miercuri, după autopsie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus cercetarea preotului Alexandru Mazarache în calitate de suspect în dosarul de ucidere din culpă deschis după moartea bebelușului. 
Mai nouă Mai veche