Un bărbat beat s-a izbit cu capul într-un autobuz TPL, în stația din centrul municipiului Suceava

Vineri, 19 februarie 2021, la ora 16.57, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în stația de autobuz din Centru o persoană a căzut cu capul de autobuz.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Rutier care a constatat că în stația de autobuz din zona centrală a municipiului Suceava, situată pe strada Ana Ipătescu, pe sensul de mers către cartierul Burdujeni, pe o bancă de așteptare se afla Virgil S., de 74 de ani, din comuna Dărmănești, care fiind în stare avansată de ebrietate a ațipit.

La un moment dat acesta s-a ridicat, a făcut câțiva pași și din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla s-a dezechilibrat și a căzut între bordura trotuarului și autobuzul de transport călători care se afla în staționare.

Incidentul a panicat atât martorii aflați la fața locului, cât și conducătorul auto care a solicitat ajutor prin 112.

Totodată, echipajul de poliție rutieră a identificat martorii care au asistat la întregul incident confirmând cele de mai sus. Polițiștii au proceedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche