Un bărbat care a căzut pe gheață a mințit că a fost victima unui accident rutier pentru a solicita intervenția ambulanței

Joi, 18 februarie 2021, la ora 22:16, gestionarul benzinăriei Pecorom din municipiul Suceava a sesizat la 112 faptul că la peco a venit o persoană care a spus că a fost victima unui accident rutier și are nevoie de o ambulanță.

Din cercetări s-a stabilit că la ora 22:15 Costel F., de 52 de ani, din Rădășeni, s-a deplasat la Pecorom, unde i-a spus gestionarului că a fost victima unui accident rutier pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava și are nevoie de o ambulanță.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a fost transportat la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar ,,contuzie genunchi stâng”.

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că în timp ce se deplasa de la gara Ițcani spre gara Burdujeni, a alunecat pe gheață, a căzut și s-a lovit la piciorul stâng. După ce s-a ridicat, s-a deplasat la Pecorom și deoarece nu avea cu ce să meargă la spital a spus că a fost victima unui accident rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche