Femeie lovită de un camion care transporta bușteni către Egger Rădăuți

La 19 martie, la ora 12.25, Marian B., de 32 de ani, din Ostra, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară MAN și o semiremorcă Kogel pe strada Calea Bucovinei din Rădăuți, dinspre Petrom către strada Frâncei, pentru a ajunge la EGGER România.

În aceeași direcție de mers cu el, se deplasa pe trotuarul din partea dreaptă biciclista Aspazia O., de 71 de ani, din Horodnic de Jos.

Ajungând la intersecția cu strada Frâncei, femeia a oprit și a coborât de pe bicicletă și, în calitate de pieton, a pătruns aproximativ un metru în intersecție, după care s-a oprit pentru ca ansamblul de vehicule să treacă pentru pătrunde pe strada Frâncei.

Din cauza lungimii mari a ansamblului de vehicule, în momentul virajului la dreapta distanța dintre semiremorcă și pieton s-a micșorat până în momentul în care aceasta din urmă a fost acroșată cu partea din dreapta a semiremorcii, suferind leziuni fizice ușoare și bicicleta fiindu-i avariată.

Femeia a fost transportată de către șofer și de alte două persoane la Spitalul Rădăuți, care se află la o distanță de aproximativ 150 de metri, unde a fost diagnosticată cu luxație cot stâng. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de asemenea negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.