FOTO VIDEO Accident cu 26 de persoane, dintre care 19 copii, la Arbore! Impact între un microbuz plin cu elevi și două autoturisme. ISU Suceava a activat Planul Roșu de Intervenție. Imagini de pe camera de supraveghere

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a activat Planul Roșu de Intervenție, miercuri după-amiază, după un accident rutier în care au fost implicate un microbuz plin cu elevi și două autoturisme. 

Accidentul rutier s-a produs în comuna Arbore din județul Suceava. În total, 26 de persoane au fost implicate în accidentul rutier, dintre care 19 copii. 

Pompierii militari intervin cu o autospecială pentru descarcerare, șase ambulanțe SAJ, trei ambulanțe SMURD si o ambulanță pentru transport victime multiple.

Șapte persoane au fost transportate la spital. Celelalte persoane sunt evaluate și monitorizate.

Cei 19 copii sunt elevi la Liceul Tehnologic Cajvana.

În total, 23 de persoane au fost transportate la spital pentru îngrjiri medicale.

Mai multe informații:

VIDEO Imagini de pe camera de supraveghere cu accidentul de la Arbore. Cum s-a produs impactul în care au fost implicate 26 de persoane, dintre care 19 copii

2 Comentarii

  1. Ai văzut ce meriți Suceava, Romania.
    Cand ai sa înveți să nu te mai bagi in treabă altora si sa nu mai zic sa înveți sa-ti plătești faptele atunci unii, poate nu toți o sa ne mai revenim din proastele moravuri și năravuri.... care ne-am molipsit tot de la voi.
    Eu nu sant dator nici sa va cunosc nici sa va am prin preajma.
    Imi aleg ce imi este benefic mie fara sa dau explicatii cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si iti fac raport pe unde merg ca românii să păstreze distanța.
    Sa se adune cine vrea cu voi.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche