Vești bune de la Daniel Bodnar: a început să își miște picioarele, face recuperare și speră că va putea să meargă din nou

Daniel Bodnar a anunțat, astăzi, că a început procedurile de recuperare și că acum poate să își miște picioarele, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale ca urmare a accidentului pe care l-a suferit la finalul lunii ianuarie, la Sucevița. 

„Prieteni dragi, vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți și ați rămas alături de mine în această perioadă grea.

Am început recuperarea.

Mulțumesc lui Dumnezeu că îmi pot mișca picioarele și am văzut primele semne încurajatoare.
Mă simt mult mai bine și voi munci în această perioadă mult pentru a reveni cât mai curând alături de cei dragi mie!”
, a transmis Daniel Bodnar.

Pe de altă parte, Daniel a anunțat că acțiunile pentru apărarea pădurilor continuă prin intermediul colegilor lui din Asociația „Străjerii Pădurilor”. Tânărul a afirmat că lupta împotriva Mafiei Lemnului merge mai departe. 

„Prietenii mei, ,,Străjerii Pădurilor” Dani Ghinghiloschi, Gheorghe Oblezniuc Tudor, Guby, Mihai, Ghiță și Cristi continuă acțiunile în teren în această perioadă și încerc să îi susțin și eu cum pot.

Sunt acțiuni grele, riscante și uneori se termină destul de rău.
În spatele realizărilor noastre sunt o multitudine de acțiuni care au avut la bază o determinare dusă la extrem uneori, iar faptul că suntem o echipă unită ne-a ajutat să avem rezultate notabile!

Atunci cand ai determinare, când populația te sprijină, simți acel fior de satisfacție care ne încurajează și obligă în același timp să continuăm această luptă! Luptăm pentru Adevăr și Dreptate! România merită sacrificiul nostru”
, a spus Daniel Bodnar.

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche