FOTO Nuntă cu peste 150 de invitați la hotelul lui Ștefan Mandachi. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 14.000 de lei

O nuntă la care participau peste 150 de invitați a fost oprită de polițiști, sâmbătă seară, la sala de evenimente Magnificus Plaza din cadrul hotelului deținut de afaceristul Ștefan Mandachi. 

Pentru că a încălcat legea organizând un eveniment privat, afaceristul a fost sancționat cu amendă de 10.000 de lei, iar o altă sancțiune de 2.000 de lei i-a fost aplicată pentru alte nereguli privind regulile de distanțare. 

Totodată, mirii au fost sancționați cu amendă de 2.000 de lei. Alte 154 de persoane care au participat la nuntă au fost sancționate contravențional cu avertismente.

„În această seară la nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava si ANSVSA Suceava in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.
Acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare dar și pe zonele cu aglomerări de persoane si în stațiunile turistice.
În cadrul acțiunilor au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat cu participarea a circa 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava.
La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie, fiind identificate circa 150 de persoane care participau la o nuntă.
Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment, dar și pecuniare în valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private”
, a transmis IPJ Suceava. 
Mai nouă Mai veche