Ștefan Mandachi aruncă vină pe angajați pentru nunta de la Magnificus Plaza: „Vor fi demiși toți!”

Afaceristul Ștefan Mandachi a publicat un mesaj pe Facebook, sâmbătă noaptea, în care susținea că evenimentul organizat la hotelul Magnificus Plaza din Suceava nu este nuntă, dar între timp a fost contrazis de IPJ Suceava care i-a aplicat amenzi de 12.000 de lei, iar mirilor o amendă de 2.000 de lei.

În mesajul publicat pe Facebook, afaceristul Ștefan Mandachi susține că nu s-ar fi ocupat chiar el de organizarea nunții și îi amenință pe angajați cu concedierea. 

Pe de altă parte, chiar dacă mirii au recunoscut în fața polițiștilor că au închiriat restaurantul pentru a-și sărbători nunta, Ștefan Mandachi insistă să afirme că evenimentul nu ar fi fost o nuntă

Ce a scris Ștefan Mandachi pe Facebook:

Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt:
  1. Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul. De pildă, astăzi eram în drum spre Olanda.
  2. Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT.
  3. Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid.
  4. Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic.
  5. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare.
  6. Totuși, mi se pare incorect să arunci o știre neverificată care poate să facă rău în mod gratuit.
Mai multe informații:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.