Un bărbat prins beat la volan, duminică dimineață, pe strada Bisericii din Moldovița, a fost reținut în arestul IPJ Suceava

Duminică, 14 martie, la ora 09.00, lucrătorii Secției Rurale nr. 14 Poliție Vama au oprit pentru control autoturismul Dacia Logan, care se deplasa în comuna Moldovița, pe strada Bisericii, intenționând să pătrundă pe DJ 176, spre Argel.

Autoturismul era condus de Constantin V., de 46 de ani, din Moldovița.

S-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltata două mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore. Suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche