Urmărire prin Stulpicani, noaptea, după un tânăr beat la volan. Prins de polițiști, suspectul a refuzat testarea alcoolemiei

Duminică, 14 martie, la ora 02.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Frasin, în timp ce executau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 177A, pe raza comunei Stulpicani, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula din direcția satului Negrileasa spre Stulpicani, însă conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului de oprire continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea acestuia, pe DJ 177A, aproximativ doi kilometri, iar după ce a oprit la volanul autoturismului Volkswagen Bora a fost identificat Gheorghe M., de 32 de ani, din Stulpicani.

Bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care i s-a solicitat să fie supus unui test cu aparatul etilotest, iar acesta a refuzat testarea. Ulterior, a fi condus la Spitalul oraşului Gura Humorului, unde în prezența medicului specialist a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche