Femeie bătută violent de iubitul gelos, în Burdujeni. Polițiștii au emis un ordin de restricție pentru cinci zile față de agresor

La 26 mai 2021, ora 23.57, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 64 ani, din orașul Gura Humorului, cu privire la faptul că a fost lovită de către concubinul acesteia.

În fața blocului a fost identificată apelanta care prezenta urme de violență la nivelul feței. Aceasta a precizat faptul că a fost lovită de către concubinul acesteia, un bărbat de 60 de ani, din orașul Gura Humorului. Aceasta a precizat faptul că locuiesc cu chirie în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava are o relație cu acesta de circa un an și jumătate.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la apartament împreună cu victima, unde l-au legitimat pe agresor. În urma audierilor s-a constatat că între cei doi a izbucnit un conflict în seara acelei zile după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. După discuții în contradictoriu purtate de către aceștia, pe fondul geloziei, bărbatul a lovit-o pe concubină în zona feței cu pumnul, după care i-a solicitat să părăsească imobilul.

Femeia a a fost supusă formularului de evaluare al riscului, unde a rezultat faptul că există risc iminent. Datorită acestui fapt polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile. Femeii i s-a înmânat o cerere tip privind emiterea ordinului de protecție pentru instanța de judecată.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ,,violență în familie”.
Mai nouă Mai veche