FOTO Mașină cu care nu s-a mai circulat de doi ani, parcată într-o curte din Vatra Dornei, cuprinsă de un incendiu despre care pompierii spun că ar fi izbucnit de la un scurt-circuit la instalația electrică

Miercuri, 19 mai 2021, la ora 08.02, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că „a izbucnit un incendiu la o mașină pe strada Azurului”.

În luna august 2020, numitul Petrache L., de 64 de ani, localnic, proprietarul autoturismului VW Passat, a parcat mașina în curtea lui Ionel I., de pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei deoarece pe strada Azurului au început asfaltările.

Persoana vătămată a declarat faptul că din anul 2019 nu a mai circulat cu autoturismul în cauză.

În dimineața zilei de 19 mai 2021, Ionel I. a observat că de sub autoturismul parcat în curtea sa ieșeau flăcări și fum, motiv pentru care a apelat 112, solicitând intervenția pompierilor, iar intre timp a încercat stingă flăcările.

Pompierii au stabilit cauza probabilă a producerii incendiului ca fiind „scurt circuit la instalația electrică”.

Nu au rezultat victime omenești, iar prejudiciul estimat de către persoana vătămată este de 5.000 de euro, care reprezintă distrugeri la compartimentul motorului și instalația electrică a acestuia.

Nu sunt suspiciuni din care să rezulte faptul că incendiul ar fi fost declanșat în mod intenționat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Distrugerea din culpă”.
Mai nouă Mai veche