IPJ Suceava avertizează că organizarea evenimentelor private este interzisă, atât în spațiile închise, cât și în exterior

IPJ Suceava a anunța că în cursul zilei de duminică polițiștii au identificat mai multe evenimente private organizate cu încălcarea legislației în vigoare în ceea ce privește starea de alertă pe teritoriul României.

IPJ Suceava reamintește că în conformitate cu H.G. nr. 531/2021, Anexa 3, pct. 14 și 15 sunt intezise evenimentele private (nunți, botezuri, mese festiv, etc) în spații închise dar și în spațiile deschise.

Deși actul normativ prevede unele măsuri de relaxare a interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2, evenimentele private se preconizează a se desfășura în condițiile prevezute de lege abia de la data de 01 iunie 2021.

Polițiștii le mulțumesc sucevenilor care au înțeles să respecte legea și au făcut ca județul nostru să înregistreze la aceast moment una dintre cele mai scăzute rate de incidență la nivel național. A fost un efort comun al cetățenilor și al instituțiilor implicate.

IPJ Suceava face apel să respectăm în continuare legislația și să dăm dovadă de responsabilitate în aceste ultime zile de restricții pentru a grăbi deznodămândul către siguranță, sănătate și normalitate.
Mai nouă Mai veche