Thermonet anunță că începând de joi sistează furnizarea încălzirii în sistem centralizat în municipiul Suceava

Thermonet Suceava a anunțat că începând cu data de 6 mai 2021 va proceda la sistarea furnizării încălzirii în municipiul Suceava. Decizia a fost luată urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative (HG nr. 425 din 1994 – privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice art. 117 oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutiv în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte + 10 grade C, între orele 18.00 – 6.00).

Thermonet informează că se vor lua măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald.

De asemenea, s-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută in exploatare în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2021.

Thermonet roagă utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2021-2022.

Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program.
Mai nouă Mai veche