VIDEO Accident pe șoseaua de centură a municipiului Suceava. Tânără rănită după ce s-a răsturnat cu mașina

Miercuri, 12 mai 2021, la ora 18.59, lucrătorii Secţiei de poliţie Șcheia au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că pe șoseaua de centură a municipiului Suceava - VO2P s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetări s-a stabilit că Adina U., de 21 de ani, din Grigorești, comuna Siminicea, în timp ce conducea autoturismul marca Ford, dinspre DN 17 către DN 2 (Fălticeni), după o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă si s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost preluată şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean ,,Sfântul Ioan cel nou de la Suceava” pentru acordarea îngrijirilor medicale fiindu-i stabilit diagnosticul preliminar: ,,TCC prin accident rutier, plagă mâna stângă”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai nouă Mai veche