VIDEO Pofticiosul senator Mircea Dăneasă, la cules cireșe în pomii din curtea Parlamentului

Senatorul AUR de Suceava Mircea Dăneasă a fost filmat de camerele de supraveghere ale Parlamentului cum s-a cățărat și a cules cireșe într-un pom din curtea instituției. Povestea a ajuns și la urechile reporterilor Antena 3 care l-au convins să facă o reconstituire.

Parlamentarul a povestit că a urmărit copacul de când a înflorit și a așteptat ca fructele să să coacă pentru că îi era poftă de cireșe.

„Le-am văzut înainte de a se face, de când erau flori și voiam să văd ce se întâmplă cu ele. Florile s-au transformat în cireșe verzi, cireșele verzi au crescut, cireșele verzi, după ce au crescut, s-au copt și am văzut cum merge lumea și ia de jos, se chinuia să ia de jos, mai rupea câte o creangă și atunci am zis că alea de sus sunt mai accesibile. Normal, am datele necesare să urc într-un cireș”, a explicat senatorul AUR.

Nu este prima dată când senatorul Mircea Dăneasă. Chiar în prima săptămână de mandat parlamentarul a fost filmat în timp ce dormea în plen. 

Parlamentarul a explicat că de fapt nu dormea, ci ar fi adoptat o poziție de Yoga pentru „pentru activarea Vishuddha Chakra”. 


Citește și: 

2 Comentarii

  1. Nu este nimic rau acest lucru ba chiar ma distrează. Mai rau este ceea ce fac ceilalti nemernici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta să vă fie grija oare?

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche