Bărbat cu permisul anulat, prins de radar cu 81 km/h, la ieșire din Suceava spre Fălticeni. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

La 17 iulie 2021, ora 15.41, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava, în timp ce acționau pe bulevardul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, au observat un autoturism Ford care se deplasa dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 spre localitatea Cumpărătura cu viteza de 81 km/h (+31 km/h față de limita legală pe sectorul de drum), motiv pentru care s-a efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului.

La volan a fost identificat Liviu M., de 63 de ani, din Fălticeni, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că acesta figurează cu permisul de conducere „ANULAT” , iar autoturismul avea polița RCA expirată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru depășirea vitezei maxime admise pe sectorul de drum cu +31 km/h și pentru lipsă poliță RCA obligatorie, fiind reținut certificatul de înmatriculare, precum și plăcuțele de înmatriculare.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.
Mai nouă Mai veche