Un individ beat a intrat cu mașina într-un lan de porumb, la Stroiești, după care a plecat din nou drum și a fost găsit de polițiști în parcarea magazinului Jumbo

La 17 iulie 2021, la ora 07.32, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 despre faptul că un autoturism Skoda a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un lan de porumb din Stroiești, iar șoferul este posibil să fie sub influența alcoolului.

Ulterior, șoferul autoturismului s-a urcat la volan și a plecat spre Suceava.

S-a procedat la efectuarea de patrulări pe DN 17, strada Humorului  din Șcheia, ocazie cu care a fost identificat în trafic autoturismul Skoda Octavia care se deplasa pe strada Humorului și care a oprit în parcarea magazinului JUMBO.

Autoturismul în cauză prezenta avarii în partea din față, iar pe scaunul pasagerului din dreapta față a autoturismului, cu portiera deschisă, a fost identificat numitul Ovidiu R. din Stulpicani, autoturismul fiind cu motorul oprit și cheile în contact.

Bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche