VIDEO Accident cu patru mașini provocat de un bărbat care a intrat pe contrasens, la Drăgușeni. Momentul impactului, suprins de o cameră de bord

Duminică, 4 iulie 2021, în jurul orei 17:12, Gică B., de 75 ani, din Vaslui, în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan pe DN 2, la Drăgușeni, din direcția Vadu Moldovei spre Roman, la km 384, a pătruns pe sensul opus de mers intrând succesiv în coliziune cu autoturismul VW Golf, condus de Iulian M., apoi cu autoturismul VW Passat, condus de Gheorghiță C., și apoi cu autoturismul Audi condus de Cosmin S., acestea trei din urmă circulând regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii, a rezultat avarierea celor patru autoturisme și vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei de pe scaunul dreapta față din autoturismul Dacia Logan, soția sa Tudorița B., care au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Fălticeni.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și li s-au recoltat câte o mostră de sânge la Spitalul Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului Dacia Logan care a pătruns pe sensul opus de mers.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Mai nouă Mai veche