FOTO Celebrul motociclist Cristian Predoi a murit într-un accident rutier, vineri, la Șaru Dornei

Celebrul motociclist Cristian Predoi (32 de ani) a murit, vineri seară, într-un accident rutier produs în localitatea Șaru Dornei din județul Suceava. 

Din primele informații se pare motocicleta BMW condusă de Cristian Predoi a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a fost proiectată într-un gard. Se pare că tânărul a pierdut controlul direcției într-o curbă, pe carosabilul umed.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu modul SMURD, iar paramedicii au acordat primul ajutor victimei care era rănită grav, dar conştientă şi cooperantă.

Victima a fost transportată spre spital, dar pe drum starea i s-a agravat. S-au efectuat manevrele de resuscitare la care nu a răspuns şi s-a declarat decesul. 

Tânărul din Otopeni era în vizită în județul Suceava. Cu câteva ore înainte de accident, Cristian Predoi a publicat o fotografie din Toplița. 

Fondator al portalului pemotoare.ro, proprietar al unei firme de motociclete, având dese apariții în mass-media, Cristian Predoi era foarte cunoscut în comunitatea motocicliștilor din România. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.
Mai nouă Mai veche