VIDEO Momentul în care o autospecială radar neinscripționată este implicată într-un accident rutier. Polițiștii au schimbat acum culoarea mașinii

Autospeciala radar neinscripționată Volkswagen Passat, cu numărul civil SV 05 GCK, aflată în doatarea IPJ Suceava a revenit pe drumurile din județ cu o nouă culoare. Dacă până luna trecută mașina avea culoarea albastru închis, autospeciala a fost vopsită acum gri metalizat.

Polițiștii au luat decizia de a schimba culoarea mașinii după ce autospeciala a fost implicată într-un accident rutier, miercuri, 7 iulie, în localitatea Verești din județul Suceava.

Polițiștii suceveni căutau un Renault care a spart un baraj al polițiștilor din Botoșani și au identificat mașina pe un drum comunal din Prelipca. Autospeciala neinscripționată VW Passat i-a urmărit pe fugari până Verești, acolo unde polițiștii au intrat într-o intersecție și au intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Momentul impactului a fost suprins de o cameră de supraveghere.


Autospeciala neinscripționată a intrat în service și săptămâna această s-a întors pe drumurile din județ cu o nouă înfățișare. 

11 Comentarii

  1. Autoturismul lovit de Passat circula din dreapta, nu din stanga, si cum acea intersectie este una nedirijata prin indicatoare sau semagoare, avea prioritate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pãi dacã au furat indicatoarele.. În 18 ani de plimbat prin Europa nu am vãzut o intersectie nedirijatã..!!

      Ștergere
    2. in europa nu in romania prostovane... la noi exista mii de astfel de intersectii

      Ștergere
  2. Corect, prioritate de dreapta

    RăspundețiȘtergere
  3. Passa nu e masina din care coboara cei 2 politisti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce prioritate de dreapta voi nu ați auzit de prioritate de drum principal și secundar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba daaa, la scoala de carutasi.La scoala de soferi se invata regulile de circulatie si se circula respectand indicatoarele rutiere si regulile de circulatie in intersectii nedirijate.( regula prioritatii de dreapta)

      Ștergere
    2. Dar oare pe drumul principal exista indicator ca urmeaza o intersectie?

      Ștergere
  5. nu văd luminile de la girofar

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche