VIDEO Șase gospodării din Păiseni au fost incendiate de un tânăr din localitate

Şase gospodării au fost grav afectate de patru incendii puse intenţionat, în noaptea de miercuri spre joi, în decurs de trei ore, în satul Păiseni din comuna Cornu Luncii, iar cinci femei, între care una însărcinată, au suferit atacuri de panică, a informat ISU Suceava.

La faţa locului, pentru stingerea incendiilor au intervenit pompierii militari şi lucrătorii serviciilor voluntare de urgenţă din Cornu Luncii, Mălini şi Baia, cu opt autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

În primul caz se semnala au fost incendiate locuinţele a doi proprietari care se învecinau, în aceeaşi curte. Una dintre locuinţe a fost afectată aproape în întregime, iar la a doua au ars bunurile dintr-o încăpere.

Câteva zeci de minute mai târziu, un alt incendiu a fost semnalat la patru stoguri de fân de circa 10 tone, aflate la aproximativ 150 de metri distanţă de cele două case arse.

În timp ce pompierii acţionau pentru stingerea flăcărilor, un alt incendiu a izbucnit la aproximativ 3 kilometri distanţă, la un adăpost de animale, care a ars în totalitate, iar focul a afectat parţial şi o anexă a proprietarului învecinat.

În ultimul caz, a fost incendiat un alt stog de fân, la un kilometru distanţă şi au ars aproximativ 5 tone de furaje

Pe timpul intervenţiilor, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei, care au suferit atacuri de panică, iar una dintre acestea, în vârstă de 24 de ani, însărcinată, a fost transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.