FOTO Accident cu cinci răniți provocat de un tânăr fără permis de conducere, la Valea Bourei

Duminică, 19 septembrie 2021, în jurul orei 02.35, Elvis G., de 32 de ani, din orașul Dolhasca, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul Seat pe DJ 208E, în localitatea Valea Bourei, către Dolhești, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoturismul BMW condus de Răzvan A., de 20 ani, din Forăști.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane: Elvis G., șoferul autoturismului Seat, Nicoleta R., de 19 ani, din Dolhasca, pasageră pe bancheta spate în autoturismul Seat, Valentin G., de 18 ani, din Dolhasca, pasager stânga spate în Seat, Constantin B., de 22 de ani, din Dolhești, pasager dreapta spate în BMW, Valentin C., de 24 de ani, din Dolhești, pasager stânga spate în BMW.

Șoferul autoturismului Seat a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a recoltat probe de sânge. Șoferul autoturismului BMW a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l și i s-a recoltat o probă de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche