Bărbat din Adâncata care s-a îmbătat și a sunat abuziv la 112, ridicat de mascați și internat la Psihiatrie

Duminică, 3 octombrie 2021, la ora 21.39, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați despre faptul că Marcel G., de 46 de ani, din Adâncata, a apelat abuziv, în repetate rânduri, numărul de urgență 112, fiind în stare avansată de ebrietate.

Cel în cauză a fost apelat telefonic de lucrătorii Secției de Poliție Adâncata, ocazie cu care i s-a explicat modul de folosire a numărului 112 și i s-a adus la cunoștință că apelarea abuzivă a acestui număr de urgență constituie contravenție. Pentru aceste fapte, Marcel G. a fost sancționat contravențional prin procesul verbal de sancționare a contravenției cu amendă în sumă de 2.000 lei.

Cel în cauză a continuat să apeleze 112, iar în jurul orelor 22.14 a sesizat faptul că se află în parcul din centrul localității Adâncata și se va stropi cu benzină pentru a se autoincendia. 

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, în zona parcului din zona centrală a localității, însă bărbatul nu se mai afla acolo, fiind condus la domiciliu de concubina sa. 

Fiind identificat la domiciliu, la vederea organelor de poliție bărbatul s-a închis în locuință, a stins luminile și a refuzat să coopereze cu lucrătorii de poliție.

După mai multe discuții telefonice cu cel în cauză, acesta a cooperat cu organele de poliție, fiind condus la Spitalul Județean Suceava, iar de aici, cu sprijinul unei grupe SAS, a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.
Mai nouă Mai veche