Bărbat rănit la cap după ce s-a lovit de un podeț, salvat de un trecător care a oprit să vadă ce a pățit, la Șerbăuți

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la ora 21:17, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că la marginea drumului comunal din dreptul bisericii ortodoxe din Șerbăuți se află un bărbat căzut pe asfalt și care prezintă urme de sânge în zona capului.

În temeiul sesizării, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți s-au deplasat la fața locului împreună cu un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret.

Polițiștii au constatat că în jurul orei 21:15, Viorel F., în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul comunal dintre biserica ortodoxă spre centrul comunei, l-a marginea drumului, pe podețul unui imobil, a observat o persoană de sex masculin, culcată pe partea dreaptă și prezentând leziuni la nivelul capului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este Vasile S., în vârstă de 51 de ani, din localitate, care fiind în stare de ebrietate a căzut lovindu-se cu capul de betonul podețului respectiv.

A fost examinat de către echipajul de pe ambulanță ocazie cu care s-a stabilit diagnosticul preliminar de „traumatism cranio-cerebral”, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigații de specialitate.

În urma efectuării cercetării la fața locului a rezultat că bărbatul nu a fost victima unui accident rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal, organele de poliție sesizându-se din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche