Sucevean internat la Psihiatrie după ce a încălcat ordinul de protecție față de fosta soție. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la ora 22:48, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de o femie despre faptul că deţine un ordin de protecţie împotriva fostului său soţ, iar acesta s-a prezentat la ușa scării blocului și sună la interfon cu intenția de a intra în imobil.

La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică. În interiorul locuinţei situată în municipiul Suceava, în zona centrală, a fost identificată apelanta care a relatat faptul că fostul soţ, Dorel M., localnic, s-a prezentat în stare avansată de ebrietate la ușa scării blocului și sună la interfon, solicitându-i acesteia să îl primească în interior. Totodată, apelanta a precizat faptul că deţine un ordin de protecţie împotriva fostului soţ, prezentând documentele doveditoare în acest sens.

De asemenea, bărbatul a fost identificat la scara blocului.

S-a procedat la conducerea la sediul poliţiei a persoanei în cauză, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante privind săvârşirea infracţiunii de ,,încălcare a ordinului de protecţie’’ faptă prev. şi ped. de art. 47, alin. (1) din Legea 217/2003.

A fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru a-l prelua pe bărbat în vederea consultării și internării acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni. După examinare, bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.
Mai nouă Mai veche