Dacian Cioloș: „Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți. Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”

Președintele USR, parlamentarul european Dacian Cioloș, a spus, luni seară, după ce a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru a forma un nou guvern, că „este o onoare și o mare responsabilitate” pentru care este pregătit și a anunțat că principalele teme pentru viitoarea guvernare vor fi „gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”. 

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern.
Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.
Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.
Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”
, a spus Dacian Cioloș.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.