Un tânăr își plimba iubita cu o motocicletă neînmatriculată, pe strada Mărășești din Suceava. Motocicleta a fost indisponibilizată la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor

Miercuri, 29 septembrie 2021, la ora 16:50, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu cu autospeciala, o patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava - Biroul Ordine Publică a observat o motocicletă care nu avea montată plăcuţa de înmatriculare, care se deplasa pe strada Mărășești, dinspre parcul MPO spre Lidl, pe care se aflau două persoane. 

Motocicleta a fost oprită pentru verificări. Conducător era David C., de 20 de ani, din Voiteg, județul Timiș, iar pasager Denisa P. 

Ulterior au fost solicitate documentele prevăzute de lege, iar conducătorul auto a prezentat doar permisul de conducere categoria AM, B şi actul de identitate, menţionând verbal faptul că motocicleta condusă nu este înmatriculată. 

Având în vedere acest lucru conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava unde a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, întocmindu-se documentele în cauză.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat art. 334 alin. 1 Cod Penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava - Biroul Rutier. Motocicleta marca KAWASAKI a fost indisponibilizată la sediul poliţiei.
Mai nouă Mai veche