VIDEO Foresta Suceava - Șomuz Fălticeni: 0-2. Rezultatul a fost influențat de prestația mediocră a arbitrului băcăuan Sergiu Mavriche

Foresta Suceava a pierdut cu 0-2 partida disputată cu Șomuz Fălticeni, sâmbătă, 9 octombrie 2021, pe Stadionul Areni din municipiul Suceava, în etapa a șaptea a Seriei I a Ligii a III-a la fotbal, ediția 2021/2022.

După o primă repriză echilibrată, mediocrul arbitru băcăuan Sergiu Mavriche a inventat un penalty în careul Forestei și i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Samson. Alecsadru a transformat și a adus Șomuzul în avantaj în minutul 47.

Rămasă în zece oameni, Foresta a încasat cel de-al doilea gol în minutul 85, când a fost suprinsă de un contraatac, iar Robert Ciobanu a înscris cu un șut deviat.

Șansa galben-verzilor de a reveni în joc a fost irosită un minut mai târziu de căpitanul Robert Martin care a executat foarte slab un penalty. 

Foresta Suceava: Tătaru – Cimbru, Chelari, Makongo, Samson, M. Ilie, Netbai, Olowaseun, Dorobanțu, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Atouba și Ogenda.

Şomuz Fălticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Cîrstean, E. Ciobanu, Sahru, Ionesi, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Gomes, Afkir, Străjeriu și Irimescu.

Mai nouă Mai veche