Bărbat condamnat la un an și patru luni de închisoare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Infractorul a fost găsit în casa unui cumnat din Gura Humorului

Marți, 2 noiembrie 2021, Poliția orașului Gura Humorului a fost informată de către lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia despre faptul că Judecătoria Suceava a emis mandatul de executare al pedepsei cu închisoarea privind pe Ioan Mazarache, condamnat la pedeapsa de un an și patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 al.1 și 336 al 1 din Codul Penal, iar cel în cauză s-ar afla pe raza orașului Gura Humorului.

La nivelul subunitații s-a constituit o echipă operativă, care în urma investigațiilor efectuate l-a identificat pe Ioan Mazarache la locuința cumnatului său Arpad L., din Gura Humorului.

Ulterior a fost constituită o escortă formată din lucrători din cadrul Serviciului Investigații Criminale și din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale, care l-a depus pe bărbat la Penitenciarul Botosani.
Mai nouă Mai veche