FOTO Două persoane rănite într-un accident cu trei mașini, în dreptul magazinului Profi din Sfântu Ilie

Duminică, 14 noiembrie 2021, în jurul orelor 12:50, Gabriel U., de 20 de ani, din comuna Urecheni, județul Neamț, a condus un autoturism Seat pe DJ 209C, pe raza localității Sfântu Ilie, din direcția Moara spre Suceava, iar în dreptul magazinului Profi nu a păstrat distanța față de autoturismul Ford condus de Georgeta T., de 36 de ani, din Șcheia, care circula în fața sa, a acroșat partea stânga spate a autoturismului Ford, după care a virat stânga de volan, a pătruns pe sensul opus de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul Citroen condus de către Cătălin Dumitriu, de 54 de ani, din Suceava.

În urma impactului dintre cele trei autoturisme a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Seat, care a fost transportat la Spitalul jud. Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 59 de ani, din comuna Moara, pasageră în autoturismul Citroen.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, conducătorilor auto fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. (2), (3) și (4) din C. pen.
Mai nouă Mai veche