Incendiu într-o gospodărie din Bosanci

La 26 noiembrie 2021, la ora 04:55, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în zona „Deal” a comunei Bosanci a luat foc o anexă.

La momentul sosirii organelor de poliţie la locul producerii evenimentului, incendiul se manifesta la o anexă a locuinţei Vioricăi C., de 73 de ani, din comuna Bosanci, strada Păcii.

Incendiul a fost localizat de către localnicii ajunşi la faţa locului şi de organele de poliţie, fiind lichidat în totalitate de către echipajul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava. În urma incendiului a ars un perete din lemn de zece metri pătrați, fără a fi pericol de propagare la bunurile învecinate.

Lucrătorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava au stabilit mijlocul care putea produce aprinderea ca fiind „cablul electric şi împrejurarea determinantă fiind cablu electric defect”.

În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru comiterea infracțiunii de „distrugerea din culpă”, care urmează a fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Bosanci.

În urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti.
Mai nouă Mai veche