Un bărbat a căzut în gol de pe o schelă, de la etajul al doilea al unui bloc din cartierul Burdujeni

Joi, 11noiembrie 2021, la ora 14.46, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană de sex masculin în timp ce se afla pe o schelă la etajul al doilea al unui bloc situat pe strada Mircea Damaschin a căzut în gol.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni și un echipaj medical tip SMURD constatând că cele sesizate se confirmă.

A fost identificată victima, Valerică B., de 55 de ani, din Suceava.

Bărbatul a fost diagnosticat de către echipajul medical sosit la fața locului cu ,,traumatism toracic”, acesta refuzând transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că deține un apartament situat în blocl de pe strada Mircea Damaschin, unde a montat singur o schelă pentru a-și face unele reparații în regie proprie la o țeavă de scurge a apei pluviale. În timp ce se afla singur pe schelă, la o distanță de aproximativ 2,5 metri față de sol, din neatenție s-a dezechilibrat și a căzut în gol la pământ, fără însă a suferi leziuni fizice.
Mai nouă Mai veche