VIDEO Cum s-a produs accidentul cu patru răniți de pe DN17, între Ilișești și Stroiești. Un tânăr a pierdut controlul volanului la ieșire de pe Podul Gorjan

Luni, 8 noiembrie 2021, în jurul orelor 13:45, Ionuț D., de 21 de ani, din comuna Ilișești, a condus autoturismul Peugeot pe DN 17, din direcția Ilișești către Stroiești, iar în zona denumită „Pod la Gorjan” a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism Ford Galaxy, condus de către Constantin Ț., din comuna Fundu Moldovei. Pe scaunul dreapta față se afla Ortenzia Ț., însă nicio persoană din acest autovehicul nu a suferit leziuni.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului Peugeot și cei trei pasageri ai autoturismului au suferit leziuni traumatice, fiind preluați de echipaje medical de ambulanță și transportați la Unitatea de Primri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, ulterior, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p. fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche