Accident în Burdujeni provocat de un șofer beat la volan

Joi, 23 decembrie 2021, în jurul orelor 15:55, Poliția municipiului Suceava a fost seizată cu privire la faptul că s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale pe strada Arțarului din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, iar unul dintre conducătorii auto se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

La fața locului a fost identificat Doru Lucian M., conducătorul autoturismului Skoda Octavia, și întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul testului de respirație a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Județean Suceava unde cu consimțământul acestuia i-au fost recoltate probelor biologice de sânge.

Sebastian Andrei N., conducătorul autoturismului Volkswagen Jetta, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul testului de respirație a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit un dosar ce cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche