Accident provocat de un șofer beat, la Mălini

Marți, 28 ddecembrie 2021, la ora 20:56, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe drumul județean DJ 209A, în Mălini, a avut loc o tamponare.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini, care cu ocazia primelor verificări efectuate a constatat că în jurul orelor 20:55, Petrișor C. conducea autoturismul Volkswagen Passat pe drumul județean DJ 209A, în Mălini, moment în care a ieșit dintr-o curte, cu spatele, autoturismul Volkswagen Bora condus de către Petrea P., din localitate, fără ca acesta să se asigure, provocînd o tamponare între cele două autoturisme.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că Petrea P. a consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării de mostre biologice pentru a se stabili alcoolemia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unu vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.
Mai nouă Mai veche