Depistat fără permisul de conducere la volanul unei mașini fără RCA, în centrul Sucevei. Polițiștii i-au reținut plăcuțele de înmatriculare și i-au făcut dosar penal

Marți, 28 decembrie 2021, la ora 20:14, patrula de ordine şi siguranţă publică a oprit pentru control autoturismul Ford care avea direcția de deplasare dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ana Ipătescu din municipiul Suceava. 

La volanul autoturismului a fost identificat Gheorghe M. din comuna Bosanci, județul Suceava, care a declarat faptul că nu posedă niciun fel de permis de conducere emis de autoritățile române sau străine, aspect confirmat și la verificarea în baza de date.

Totodată, s-a constatat faptul că autoturismul nu deține o poliță RCA obligatorie, în acest caz fiind reținute plăcuțele și certificatul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o valoare de 0.00 mg. alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, în cauză urmând a se efectua cercetări privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 alin. 1 din Codul penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Poliției municipiului Suceava - Biroul Rutier.
Mai nouă Mai veche