Bărbat depistat la volan în pragul comei alcoolice, la Mitocași. A fost reținut în arest pentru 24 de ore

Polițiștii suceveni au continuat cercetările cu privire la faptul că în data de 14 noiembrie 2021, Dorel Z. a fost prins în flagrant de lucrătorii Secției de Poliție Rurală Adâncata cu privire la infracțiunea de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, la Mitocași. 

În urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, prevăzută și pedepsită de art. 336 alin 1 din Codul Penal, constând în aceea că la data de 14 noiembrie 2021, la ora 11.40, a condus autoturismul Volkswagen Golf pe DJ 208D, pe raza satului Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei, având o îmbibație alcoolică la ora 12:10 de 3,38 g‰ alcool pur în sânge, respectiv la ora 13:10 de 3,09 g‰ alcool pur în sânge, conform buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava.

Luni, 27 decembrie 2021, față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche