Compania britanică Endava a început angajările pentru centrul deschis la Suceava

Endava, compania britanică de software prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești, anunță extinderea business-ului în alte trei locații din România: Craiova, Sibiu și Suceava. În prezent, compania are peste 3.000 de angajați în România, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Una dintre cele mai mari companii de software de pe piața locală și în topul celor mai doriți angajatori, Endava este în proces continuu de extindere a echipei. Compania are poziții deschise pentru comunitatea tech, vizând: dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.

Compania britanică a anunțat în septembrie anul acesta că trece la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaților săi flexibilitate și posibilitatea de a lucra atât de la birou, cât și de acasă. Mai mult decât atât, compania le oferă tuturor și posibilitatea de a lucra din afara României, beneficii de care se vor putea bucura și angajații din Suceava. Echipele care lucrează în cadrul Endava pot veni la birou pentru activitățile comune, cum ar fi Ceremoniile Agile, dar și pentru programele de training, în programele de internship, workshopuri sau orice alte activități în care interacțiunea față în față este preferată.

„Extinderea spre Suceava reprezintă un pas important în strategia noastră de creștere. Ne dorim să construim și aici o comunitate de profesioniști pasionați de tehnologie precum cea din Iași și se pare ca avem toate premisele. Avem deja 23 de colegi care au îmbrățișat cultura și practicile noastre de lucru și pe care ne bucurăm să-i auzim când povestesc că se simt ca într-o familie. Cu siguranță, vom continua să creștem și în lunile următoare și ne pregătim și pentru a avea prezență fizică în Suceava.”, a declarat Iulian Antonovici, Manager Endava Suceava.

Pozițiile deschise de compania Endava în Suceava pot fi consultate aici.

Despre Endava:

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

Endava avea 9,616 angajați la data de 30 septembrie 2021 în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Macedonia de Nord, Moldova, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.