Cum ne alegem anvelopele?




Foarte multi soferi au tendinta de a subestima importanta anvelopelor, dar sa nu uitam ca anvelopele sunt singura legatura dintre masina ta si carosabil. Tocmai de aceea este extrem de important, mai ales in sezonul de iarna, sa ai anvelopele potrivite, iar specialistii de la anvelope.ro iti spun la ce sa fii atent cand le cumperi.

Depozitarea in conditii de temperatura constanta, intr-un depozit inchis unde nu intra foarte mult praf, iar lumina solara nu este excesiva, intr-un depozit cu standarde ridicate, sunt conditii obligatorii pentru a depozita un produs neambalat cum sunt anvelopele.

Anvelopa nu este o simpla alegere pe care o faci. Este singura legatura dintre masina si carosabil. Daca faci alegerea corecta a anvelopelor, acestea pot reprezenta solutia de a iesi dintr-un eveniment neprevazut. Astfel acestea pot sa iti acopera un risc al unui eveniment care poate aparea sau nu. Acest lucru se poate traduce prin metrul de franare mai scurta de care ai nevoie sa eviti o situatie neprevazuta sau controlul pe care nu il pierzi cand nu ti-ai dat seama de faptul ca asfatul este acoperit cu apa. Este greu de constientizat ca ai avea nevoie de asa ceva decat daca ai trecut printr-o situatie similara sau daca cineva iti reaminteste cat de important este.

Care este cea mai performanta anvelopa? Raspunsul specialistilor de la anvelope.ro este acelasi mereu, cea mai performanta este cea care ti se potriveste stilul de condus (sportiv, normal, precaut), masinei pe care le montezi (marca, model, putere), zonei unde sunt utilizare si in ce proportii (urban, extra urban, asfalt sau teren accidentat sau neasfaltat) si bugetul pe care il poti aloca.

Daca esti in Bucuresti, poti opta si pentru servicii de depozitare a anvelopelor, aceasta fiind facuta conform recomandarilor producatorului cu privire la pozitie, temperatura si presiune, fiind astfel sigur ca nu vei avea nicio problema atunci cand vei face din nou schimbul cu anvelopele de vara.



Mai nouă Mai veche