FOTO Tractor, vaci, porci, păsări și furaje mistuite de un incendiu care a cuprins două locuințe, un grajd și o șură din Herla

Vineri, 24 decembrie 2021, la ora 21:05, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin cu privire la producerea unui incendiu la o ,,șură” din satul Herla, comuna Slatina. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orelor 21,05 la grajdul lui Toader G., din Herla, a izbucnit un incendiu care s-a extins la două case de locuit din cadrul aceleiași gospodării. La fața locului a intervenit o autospecială din cadrul SVSU Slatina și trei autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, care au lichidat incendiul, stabilind ca și cauză preliminară un scurtcircuit electric.

În urma incendiului au ars șura și grajdul gospodăriei, două vaci, 2 porci, 15 păsări, furaje și un tractor. De asemenea au fost distruse parțial de către incendiu și cele două case ale familiei în cauză, urmând ca prejudiciul să fie stabilit ulterior. Bunurile distruse în urma incendiului nu erau asigurate.

Din primele verificări nu sunt suspiciuni cu privire la cauza producerii incendiului.
Mai nouă Mai veche