Tânăr carantinat în județul Iași, depistat la plimbare prin Burdujeni. A fost sancționat cu amendă de 1.000 de lei

Duminică, 19 decembrie 2021, în jurul orelor 08.45, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni în timp ce efectua activități de patrulare pe strada Calea Burdujeni, în zona Orizont, a procedat la legitimarea unei persoane pentru o abatere la regimul rutier. După legitimare s-a stabilit că este Mihai N., de 34 de ani, din Crivești, comuna Vînători, județul Iași.

La verificarea în bazele de date ale instituției s-a constatat că tânărul figurează cu ,,alertă coronavirus”, fiind în carantină în perioada 17-30 decembrie 2021, cu adresa indicată de carantinare în satul Crivești, comuna Vînători, județul Iași.

Tânărul a afirmat că s-a deplasat în municipiul Suceava cu autoturismul personal pentru rezolvarea unor probleme de familie.

S-au efectuat verificări telefonice la DSP Suceava, iar un lucrător din cadrul instituției a relatat faptul că pe numele tânărului nu figurează ca fiind activă nici o derogare .

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a tânărului conform Legii 55/2020, art. 65, lit. i, cu amendă în valoare de 1.000 lei și îndrumarea acestuia către domiciliu.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.