FOTO Incendiu izbucnit la o locuință din Marginea

Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 18.25, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Marginea a izbucnit un incendiu.

Incendiul a izbucnit la locuința deținută de un tânăr de 25 de ani, cu domiciliul în Horodnic de Sus. În jurul orelor 18:20, în timp ce tânărul nu se afla la domiciliu, a fost anunțat de către un vecin despre faptul că la imobilul său s-a iscat un incendiu.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu sprijinul unui echipaj de pompieri civili din cadrul Primăriei Horodnic de Sus, care au localizat și au stins incendiul, stabilind ca și cauză probabilă de producere a incendiului: „horn neizolat corespunzător”.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul imobilului, o anexă de tip magazine pentru lemne și o anexă de tip șură, în interiorul căruia se afla un țap, aproximativ 70 de metri pătrați din pereți și acoperișuri, prejudiciul fiind estimat la suma de circa 40.000 lei.

Imobilul nu era asigurat.
Mai nouă Mai veche