Petrecere stricată de polițiști la Cabana turistică „Obcina Feredeului” din Deia

Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 22:40, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vama, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au obținut o informație cu privire la faptul că în locul denumit popular „Dealul Vasile” din satul Deia, comuna Frumosu, județul Suceava, are loc o petrecere, la Cabana Turistică „Obcina Feredeului”, cabană cu locuri de cazare cu circuit închis, nerespectându-se prevederile Legii nr. 55/2020.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul în care, la momentul sosirii, au fost identificate în incinta cabanei aproximativ 30 de persoane care organizaseră o masă festivă tip eveniment privat.

Din discuţiile purtate s-a stabilit faptul că organizatorul evenimentului este Nicolaie S., de 46 de ani, din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, județul Suceava, persoana în cauză recunoscând acest aspect în faţa lucrătorilor de poliţie.

Cu prilejul intervenţiei, evenimentul a fost oprit, iar organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Toți ceilalți participanți au părăsit locația, fiind sancționați cu măsura avertismentului.
Mai nouă Mai veche