Tânăr fără permis depistat la volanul unui Mercedes, în Bosanci

Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 22.50, patrula formată lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipotesti, în timp ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Botanist Gheorghe Bujorean, în comuna Bosanci, județul Suceava, a identificat în trafic autoturismul Mercedes care circula către strada Mihai Eminescu. 

S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că la volanul autoturismului se afla Claudiu B., de 18 ani, din Bosanci. Tânărul a prezentat pentru control certificatul de înmatriculare al autoturismului și polita RCA, declarând că nu are asupra sa cartea de identitate și că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. 

În urma verificarii acestuia in baza de date s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, prevăzut şi pedepsit de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.
Mai nouă Mai veche