Un bărbat din Fălticeni a murit acasă după ce timp de patru zile a refuzat să meargă medic, deși se simțea rău

La 17 ianuarie 2022, la ora 04.47, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către Ambulanța Fălticeni, cu privire la faptul că Alexandru B., de 68 de ani, din municipiul Fălticeni, a decedat în locuința sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul locuia împreună cu soția sa, în municipiul Fălticeni, pee strada Humorului.

Cu aproximativ 3-4 zile în urmă, bărbatul a acuzat dureri la nivelul stomacului, dar nu s-a prezentat la medic pentru investigații. În dimineața zilei de 17 ianuarie 2022, în jurul orei 04.00, bărbatul a ieșit în curtea locuinței după care a revenit în locuință și s-a așezat în pat. La scurt timp, soția sa l-a auzit pe acesta respirând foarte greu, motiv pentru care a solicitat ambulanța prin 112. La sosirea echipajului medical s-a constatat decesul celui în cauză.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale și nu era înscris în evidențele vreunui medic de familie. Cu prilejul efectuării cercetării la fața locului nu s-au constatat leziuni pe suprafața corpului. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche