Un șofer țeapăn de beat a oprit mașina în mijlocul drumului, blocând circulația, la Bilca. Bărbatul a fost trezit cu greu de polițiști

Miercuri, 12 ianuarie 2022, la ora 20.33, organele de poliție au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Bilca o mașină a oprit circulația, iar șoferul este inconștient.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, în intersecția DJ 178C cu strada Schiporenilor, loc unde au identificat un autoturism Dacia. La volanul autoturismului a fost identificat Aurel D., aflat vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana miros de alcool, bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testării cu aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche