VIDEO Mesajul lui Daniel Bodnar la un an de la accident: „Lupta mea continuă! Am fost hărțuit mai mult de autorități decât de Mafia Lemnului”

La un an de la accidentul rutier în care a fost grav rănit, Daniel Bodnar a publicat un mesaj în care arată că a început să se deplaseze cu ajutorul unui cadru, dar că mai durează până când va putea să meargă din nou. Daniel a mai transmis că va continua lupta cu hoții de lemne, dar s-a arătat foarte dezmăgit și de atitudinea autorităților care l-au hărțuit în această perioadă, făcând referire mai ales la atitudinea abuzivă a procurorilor DIICOT Suceava care îl șicanează cu dosare penale și i-au trimis citații pentru acuzații inventate de trafic de droguri. 

Medicii nu pot să estimeze la acest moment cât timp va mai dura recuperearea, dar Daniel Bodnar este optimist și spune că va continua să lupte până când va putea să meargă din nou. 
 
„A fost un an foarte greu, plin de suferință, de luptă. Am înțeles încă de la început că este încercarea vieții mele, este lupta pe care trebuie să o câștig, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu susținerea voastră. Țelul meu a fost să revin cât de curând pe picioarele mele. Am început de ceva timp să pășesc cu acest cadru. Doctorii spun că mai durează destul de mult timp până voi deveni independent la mers, fără cârje, fără cadru. Am decis să lupt și este singura soluție pe care o am să revin înapoi printre voi, pe picioare, sănătos, în teren. Îmi este foarte dor să merg să filmez pe teren, în pădure”, a spus Daniel Bodnar. 

Tânărul a mulțumit pentru sprijinul și mesajele primite din partea susținătorilor săi, dar s-a arătat pe de altă parte extrem de dezamăgit de faptul că a fost hărțuit de autorități. 

„Îmi pare foarte rău că în acest timp am fost mai mult hărțuit de autorități decât de cei din Mafia Lemnului. Am fost foarte dezmăgit, dar pe de o parte m-a ambiționat și felul josnic în care au ales cei de la DIICOT Suceava să mă hărțuiască ca pe ultimul om. Voi face chiar o sesizare către DIICOT central ca să se înțeleagă ce se întâmplă la Suceava. Dosarele la comandă, hărțuirile nu trebuie să existe într-o țară democratică. Ceea ce am făcut am făcut cu demnitate. Nu poate nimeni să vină să mă acuze de ceva. De aceea pot să stau cu capul sus, cu demnitate, și să le răspund inclusiv autorităților. Asta este realitatea în Suceava: hoții și golanii fac legea, susținuți și protejați de autoritățile din județul nostru”,

„Lupta mea continuă!”, este promisiunea cu care Daniel Bodnar și-a încheiat mesajul la un an de la accident.

„Lupta mea continuă! Nu știu cât va dura până voi reveni pe picioare. Nu contează că picioarele momentan nu mă ajută. Atât timp cât inima e puternică și înțelepciunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu a rămas, voi continua să lupt!”, a spus Daniel Bodnar.  


Articole pe aceeași temă: 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.