VIDEO Daniel Bodnar a revenit în România, a început să își miște picioarele și anunță că în curând își va relua activitatea

Tânărul activist de mediu Daniel Bodnar a anunțat că a revenit în România după două luni petrecute la o clinică din Germania unde a fost operat și unde a făcut terapie după ce la sfârșitul lunii ianuarie a fost grav rănit într-un accident rutier produs la Sucevița.

Daniel Bodnar a vorbit marți seară despre starea sa de sănătate și despre planurile de viitor.

În primul rând, Daniel a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă.

„Au trecut două luni și jumătate de la accidentul din Sucevița, un accident groaznic. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de care ați dat dovadă, pentru faptul că ați fost alături de mine când mi-a fost cel mai greu. În momentele grele realizezi ce înseamnă să ai în spate o comunitate de oameni atât de frumoasă. Oameni care m-au susținut și la bine, dar m-au susținut și când mi-a fost greu”, a spus Daniel Bodnar.

Tânărul a arătat că starea sa de sănătate a fost una gravă și de asta a decis să se transfere în Germania. El spune că mulțumită intervențiilor chirurgicale suferite acolo a evitat riscul să rămână parțial paralizat.
 

„Am fost operat în data de 20 ianuarie la Iași. După opt zile aveam dureri foarte mari la coloană, piciorul arăta foarte rău și am ales în ultime secundă un transfer în străinătate, în Germania. Acolo, după ce mi s-a efectuat un RMN și văzând durerile pe care le am la coloană au decis că trebuie să îmi facă încă o operație pentru că apăsau două vertebre pe măduvă și riscam să îmi producă o pareză. Au fost dureri groaznice”, a explicat Daniel.

Daniel Bodnar a revenit de câteva zile în România și continuă aici terapia pentru a putea să meargă din nou. Tânărul a anunțat că a început deja să miște picioarele și spera ca în scurt timp să poată să meargă din nou.

„Astăzi picioarele mele au simț până în vârful degetelor. Deja pot să le mișc puțin stânga-dreapta. Am început terapie. Am reușit să ajung în România. Aici o echipă medicală se ocupă foarte bine de mine. Sper că în scurt timp voi reveni pe picioarele mele. Lupt zi și noapte, cu toate puterile pe care le am, pentru asta”, a mai spus Daniel.

Persoanele care doresc să îl sprijine pe Daniel pentru a acoperi cheltuielile de spitalizare o pot face la următoarele conturi: 

Bodnar Daniel
Cont în LEI - Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502,
BTRLRO22

Bodnar Daniel
Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501,
BTRLRO22

Bodnar Daniel
REVOLUT:
GB06 REVO 0099 7013 1862 45
REVOGB21

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche