VIDEO Scandal la Foresta! Antrenorul Moșteanu, interzis în autocar. Jucătorii au refuzat plecarea în cantonamentul din Croația. Președintele Ciutac a anunțat rezilierea contractelor

Deplasarea Forestei Suceava în cantonamentul din Croația a fost anulată. Antrenorul Ionuț Moșteanu nu a fost lăsat să urce în autocar, iar jucătorii au refuzat să facă deplasarea. Președintele clubului de Liga a III-a, Andrei Ciutac, le-a transmis jucătorilor că li se vor rezilia contractele.

Foresta Suceava avea programată, sâmbătă, plecarea într-un cantonament de două săptămâni în Croația, la Medulin, pentru a participa la a opta ediție a turneului Arena Cup. Reunirea lotului mai repede decât era programat inițiat și anunțata deplasare în Croația a dus la un conflict între președintele clubului, Andrei Ciutac, și antrenorul principal Ionuț Moșteanu.

Antrenorului i s-a comunicat încă de ieri, printr-o adresă, că nu va face deplasarea în Croația și nu va mai conduce antrenamentele echipei. La ora programată pentru plecarea în cantonament, Ionuț Moșteanu s-a prezentat la hotelul unde sunt cazați jucătorii, dar nu i s-a permis urcarea în autocar.

Moșteanu a afirmat că decizii privind lotul de jucători și organizarea cantonamentului au fost luate de conducerea clubului fără acordul lui, iar asta a dus la conflictul cu președintele.

După ce antrenorului nu i s-a permis accesul în autocar, jucătorii l-au anunțat pe președintele Andrei Ciutac că refuză să mai facă deplasarea în Croația.

Ajuns la hotel, Andrei Ciutac le-a transmis jucătorilor că li se vor rezilia contractele celor care refuză să-și respecte obligațiile. Acesta i-a invitat pe jucători la Stadionul Areni pentru a clarifica situația.

Ciutac a declarat că neînțelegerile cu Ionuț Moșteanu au fost provocate de pretențiile exagerate ale antrenorului, pretenții care nu pot fi asigurate de o echipă de Liga a III-a.

La ora transmiterii acestei știri, președintele Andrei Ciutac, antrenorul Ionuț Moșteanu și jucătorii clubului se aflau la Stadionul Areni. 

UPDATE 14:38: Președintele Andrei Ciutac a anunțat că tot lotul de jucători și antrenorul cu portarii Antonio Stoian, care inițial nu se afla pe listă, vor pleca în cantonamentul din Croația.

Mai nouă Mai veche